Merel Kooijman
Praeses

Ik ben Merel Kooijman,, ben 23 jaar en een echte Amsterdammer. Ik ben hier geboren, opgegroeid, naar school gegaan, gestudeerd en wil niet meer wek šŸ˜‰ ik zit nu in mijn eerste jaar van de master aan het VUmc en ben net klaar met mijn wetenschappelijk stage in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis!

In mijn vrije tijd hou ik van feestjes/evenementen organiseren, aan de bar hangen met een biertje en hockey ik. Verder ga ik fanatiek naar de sportschool, werk ik in het ziekenhuis en ben ik lid bij de grootste studentenvereniging van Amsterdam. Een bezig bijtje dus!

Mijn vriendinnen zeggen ook wel eens dat 24 uur te weinig uren zijn voor mijn dagen, dat klopt. verder vind je mij vaak op het terras, in het buitenlnd (op vakantie/op reis), snel-fietsend door Amsterdam (ik ben vaak te laat) of netflixend op de bank.

Ik zit nu voor de tweede keer in het MEgala bestuur, dit omdat het vorig jaar zo een waanzinnig geluksgevoel was toen ik op het gala stond, dat ik het nog een keer wilde doen. Het was toch een beetje mijn baby geworden, daarom dat ik dit jaar de rol praeses vervul.

Ik hoop dat we dit jaar weer iedereen kunnen enthousiasmeren om naar dit bijzonder mooie gala te komen.

Be there or be squaaare!